Aanmelden LOTUS opleiding

                                                                                 

 

Duur: 
De opleiding bestaat uit 15 zaterdagen van 08.30 uur tot 16.30 uur. Op de 16e dag wordt de opleiding afgesloten met een LOTUS examen van Het Oranje Kruis in Nieuwegein.

Locatie: 
De LOTUS opleiding start op zaterdag 14 januari 2017 en zal dan op 15 zaterdagen plaatsvinden.
Bij De Mienthe Snellerdijk 39 Oosterwolde FR

Opleidingsbedrag :
De kosten voor de gehele opleiding bedragen € 785,-.
Dit is inclusief lesboek, examengeld, koffie/thee, lunch en opstartpakket met grimematerialen. Betaling in 3 termijnen is mogelijk. Naast de grimematerialen die in het opstartpakket zitten, dienen er aanvullende materialen voor de lotusopleiding te worden aangeschaft. Hierbij moet u denken aan een grimekoffer, zeiltje, vijltje, spiegel etc. Wacht hier mee om aan te schaffen tot na de 1e lesdag , want na de uitleg en voorbeelden wat u kunt gaan aanschaffen beslist u dan zelf hoe duur of hoe goedkoop u de aanvullende materialen wilt gaan aanschaffen. 

U kunt zich aanmelden bij onderstaande adres: 

info@lotusstellingwervers.nl of u kunt ons ook telefonisch bereiken of een WhatsApp sturen op phone 06 51812236. phone 06 27392825.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Lotuskring Stellingwervers

 

 

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over Lotus Stellingwervers of wilt u informatie over de trainingen die wij verzorgen of het advies dat wij geven, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij staan u graag te woord. 06 27392825 - 06-27392825

Stelt u liever uw vraag digitaal? Vul contactformulier in! Ook kunt u hier informatie opvragen over de diensten van LOTUS Stellingwervers.

Voor de kaart en route klikt u hier.